fbpx

Free shipping in Denmark on orders 300+ DKK / Europe on orders 80+ €

COPENHAGEN COFFEE LAB

LOOKING FOR A JOB?

Bogholder / Accountant

Vil du med på en spændende vækstrejse og være en del af et kompetent team med store ambitioner? Copenhagen Coffee Lab søger en dedikeret og kvalitetsbevidst bogholder til vores Group Finance afdeling i København med ansvar for den daglige bogføring på tværs af gruppen. Foruden klassiske bogføringsopgaver vil du være en vigtig del af den løbende controlling af og sparing med vores datterselskaber. Stillingen er som udgangspunkt 25-30 timer.

 

Strandlodsvej Lokation Web

Kvalitetsbevidst bogholder og controller til international kæde i vækst

Du har en uddannelse indenfor økonomi og flere års praktisk erfaring med opgaver indenfor bogholderi og har interesse for controlling. Du har en god forretningsforståelse samt god forståelse for økonomisk administration. Du er nysgerrig på de administrative processer på tværs af organisationen. Du kan arbejde selvstændigt men indgår også gerne i teams. Du kommunikerer klart både mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, og vægter punktlighed og kvalitet højt i alt du leverer. Vi anvender e-conomic som økonomisystem og erfaring hermed vil være et plus sammen med erfaring med brug af MS Office. Som person er du en initiativrig og nysgerrig teamplayer, der kan lide at arbejde struktureret. Du er fleksibelt indstillet og trives i et job med skiftende arbejdsopgaver. Du har en positiv personlighed og en nysgerrig attitude.

 

Primære arbejdsopgaver

 • Fakturahåndtering og daglig bogføring
 • Månedsafslutning
 • Fakturabetaling
 • Afstemning af finansbogholderi
 • Kreditor og debitrostyring
 • Indberetning af moms og afgifter for danske og udenlandske selskaber
 • Deltagelse i lønadministration
 • Løbende sparing med udenlandske datterselskaber
 • Procesoptimering
 • Controlling
 • Ad hoc-opgaver

Om os

Copenhagen Coffee Lab er et mikro-kafferisteri med kaffebarer rundt om i Europa. I øjeblikket har vi kaffebarer og bagerier i Tyskland, Frankrig og Portugal. Vi tilbyder en arbejdsplads med stor fleksibilitet og selvstædighed med mulighed for at have stor indflydelse på koncernens processer. Vi arbejder i et højt tempo, men fokuserer på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi med humor og holdånd arbejder dedikeret for at gøre en forskel. Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

 

Henvendelser vedrørende stillingen rettes til Group Finance Manager, Ulrich Venge på tlf. +45 31194556 eller mail ulrich@cphcoffeelab.com.

 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og derfor afholder samtaler løbende

 

Scroll to Top

Sign up for our Newsletter and receive 15% off your first order

Select your currency

Select your language

Copenhagen Coffee Lab use cookies.

Find out more on how we use cookies.